Mange års erfaring af reparation af stenslag

Hos Byens Autoværksted har vi mange års erfaring med stenslag og rudeskift og er beliggende i Vamdrup. Vi er medlem af ruderep.dk, der er din sikkerhed for, at du altid får en rude i højeste kvalitet, der lever op til alle OEM-standarder.

Hvis uheldet er ude, og du får et stenslag i ruden, er det vigtigt, at du reagerer hurtigt ved at dække stenslaget af med et glasrudemærke, hvorved du sikrer, at ruden er fuldstændig tør, når ruden skal repareres efter stenslaget. Hvis ruden er fugtig ved stenslaget, kan du risikere, at resultatet af reparationen ikke bliver godt. Af denne grund skal du ikke tøve med at få stenslaget udbedret hurtigst muligt.


Hvor store stenslag kan repareres?

Som en generel tommelfingerregel siger man, at hvis stenslaget ikke er større end en 2-krone, så er det muligt at reparere. Ydermere gælder det også, at stenslaget ikke må være placeret mindre end 5 centimeter fra kanten af forruden. Hvis stenslaget er begyndt at revne, er det også et dårligt tegn i forhold til reparation af ruden.

Dette betyder altså, at hvis stenslaget er mindre end en 2-krone, placeret mere end 5 centimeter fra kanten af forruden og ikke er begyndt at revne, kan du få din rude repareret. Hvis dette ikke er tilfældet, skal din bilrude sandsynligvis skiftes.

Hvis du er i tvivl om noget relateret til stenslaget såsom, om du har glasforsikring, hjælper vi dig gerne, så du hurtigt er kørende igen.

Book en tid til reparation af rude eller rudeskift

Hvis du har fået et stenslag på din rude, er det vigtigt, at du reagerer på det, hvorfor du blot skal kontakte et autoværksted, der har kompetencerne til at reparere eller skifte din bilrude. Hvis du gerne vil have en pris på reparation eller udskiftning af rude, kan du kontakte os på telefon 28 51 62 30 eller på mail info@byensautovaerksted.dk eller bestil alternativt tid hos os her på hjemmesiden.

Vi står klar til at hjælpe!

Er du i tvivl om kan laves en reparation af stenslagt eller om du har glasforsikring så hjælper vi gerne. Vi klarer alt det praktiske, så du hurtigt kan være kørende igen.